Förmånliga bolån för dig i LO-förbund

  • Förmånliga bolån
  • Förhandlat och klart
  • Tryggt med facket

Anmäl ditt intresse

Lansering av bolåneförmånen

Vi beklagar att ni fått vänta på information gällande den planerade lanseringen av bolåneförmånen. Tyvärr har de erbjudandena som förhandlats inte bedömts vara tillräckligt konkurrenskraftiga. Därför kommer förmånen för närvarande inte lanseras, men Samlas kommer föra fortsatta diskussioner med bankerna, med förhoppning om att utveckla nya erbjudanden i framtiden.

Bolåneförmånen kommer framöver inte längre att hanteras i samarbete med LO Mervärde. Istället kommer respektive förbund inom LO att individuellt fatta beslut om sitt deltagande i förmånen, då nya erbjudanden förhandlas fram. Detta kommer då att informeras om av respektive förbund som Samlas ingår överenskommelser med.


Tillsammans blir du starkare

Boendekostnaden är den största utgiften i svenska hem. Ändå är det få som förhandlar om sitt bolån. Undersökningar visar att LO-medlemmar har sämre villkor än genomsnittet. Det tycker inte vi känns rätt.

Samlas är fackets nya förmån som hjälper medlemmar till bättre villkor även utanför arbetsplatsen. Nu har vi förhandlat fram förmånliga bolånevillkor för dig som är medlem. Genom oss kan du enkelt välja bland bra erbjudanden från utvalda banker. På så sätt kan du använda din tid och pengar till något roligare!

Visa mer


Över 11 000 medlemmar har redan visat intresse!

Över 11 000 medlemmar har uttryckt sitt intresse för bolåneförmånen. Ju fler som anmäler sitt intresse, desto mer förmånliga erbjudanden kan vi ta fram. Skriv upp dig du också - en intresseanmälan är INTE bindande. Vi håller dig informerad och du får förtur till förmånen när den lanseras.

Anmäl ditt intresse

Fyll i din information

Jag godkänner